0 0
My cart

Iz naše ponudbe

Ela Nora
Akcija
60,00 € 55,00 €
37,00 €
27,00 €
35,00 €
38,00 €
38,00 €
20,00 €
18,00 €
20,00 €

Mnenja kupcev

Z vami delimo mnenja cenjenih posameznikov, ki nam zaupajo že vrsto let.
  • Najraje se po opravljenem spletnem nakupu odpravim sam prevzeti naročeno. Saj mi je zelo pomemben osebni stik s svetovalko. Prijaznost in topla beseda sta neprecenljiva dodatka že tako izvrstno pripravljenim izdelkom.

    Bojan

    / Ljubljana

  • Z velikim veseljem že vrsto let naročam izdelke preko spleta. Spletna cvetličarna je moj prvi izbor tudi v času karantene. Cvetje je vedno sveže in skrbno pripravljeno, predvsem pa zagotovo dostavljeno. Hvala vam, ker ste.

    Mojca

    / Nova vas, Bloke

Smo prva spletna cvetličarna. Nudimo raznoliko košarico čudovitih ročno izdelanih cvetnih aranžmajev. Vabljeni k ogledu in naročilu ponudbe iz spletnega kataloga ali k obisku v eni izmed naših poslovalnic.
Tradicija in zanesljivost

Osebni prevzem ali obisk lahko opravite na dveh lokacijah v Ljubljani, kjer smo vse od leta 1979. Na spletu pa, kot prva spletna cvetličarna od leta 2012. Krasijo nas kakovost, točnost, zaupnost, dobava brez posrednikov, strokovnost, prilagodljivost in zanesljivost.

Varna plačila

Plačilo je preprosto, pregledno in varno. Omogočeno je imetnikom plačilnih kartic, uporabnikom spletne storitve PayPal ali preko plačilnih nalogov.

Dostava po celotni Sloveniji

Dostava šopkov in ostalih naročenih artiklov je na voljo ob poljubnih terminih na celotnem območju Slovenije. Varno in brezstično dostavo izvajamo z lastnimi kurirji in v sodelovanju z ostalimi zanesljivimi partnerji poštnih in kurirskih storitev. Naša storitev je v skladu s priporočili za varno dostavo v času epidemije COVID-19. Več podrobnosti izveste tukaj.

Vse od leta 1979 z vami in za vas

Radi imamo ustvarjalne izzive. Zato odprtih rok sprejemamo naročila za različne priložnosti.

Stik z nami