0 0
My cart

Čokoladna Astrid

85,00 €
noben

Šopek Čokoladna Astrid je sestavljen iz 30ih Ferrero Rocher čokoladnih bonbonov, 5 Savita Vrtnic rumeno - krem barve in ujemajočega zelenja. Vsak čokoladni bonbon je posamično zavit v celofan.

Največje dovoljeno število znakov: 150

Na zalogi

Šopek Čokoladna Astrid je prava čokoladna bomba, saj vsebuje kar 30 Ferrero Rocher čokoladnih bonbonov. Čokoladna Astrid razveseli tako oči, kot srce in pušča ustnice sladke.

Mislite izven tradicionalnih okvirjev in podarite svoj neprekosljivi šopek še danes, zagotovo se vam bo obrestovalo.

Šopek prikazan na sliki je unikatno delo Cvetličarne Belina. V poletnih mesecih Ferrero Rocher bonboni niso na zalogi, zato jih nadomestimo z drugimi ne alkoholnimi bonboni ( npr. Bacci, Raffaelo,... ).

10 razlogov zakaj kupovati pri Cvetličarna Belina


1. cvetje kupujemo na borzi in zato Vi dobite več za svoj denar

2. pri nas dobite cvetje maxialno sveže zahvaljujoč lastemu uvozu - cvetje se na poti nikjer ne ustavlja

3. v naši cvetličarni nudimo izključno kvalitetno cvetje, kjer cvetje zdrži dlje, ima večje cvetove, ima daljša in močnejša stebla, je prav edinstvene barve ali pa je cvetje kako drugače zelo posebno in zato s strani naših cvetličarjev skrbno izbrano.  

4. imamo šopek za vsak namen, vsak dan, vsak mesec in vsako leto

5.  vsak šopek in vsako dostavo jemljemo individualno 

6.  vam ob nezadovoljstvu v celoti vrnemo denar

7.  pri nas so stranke na prvem mestu

8.  to počnemo že 32 let

9.  z vsakim šopkom dobite navodila o ravnanju :)

10.  imamo zadovoljne stranke, ki lahko podprejo prav vse kar smo navedli

Dejanski dostavljeni Izdelki iz svežega cvetja se lahko razlikujejo od ponudbe zaradi same narave cvetja in dobavljivosti na trgu cvetja. Iz slednjih razlogov si Cvetličarna Belina pridržuje pravico zamenjave cvetja obenem pa zagotavlja, da bo morebitno zamenjano cvetje kvečjemu višjega cenovnega razreda in/ali v večji količini.

V SPLETNACVETLIČARNA.si so zadovoljne stranke na samem vrhu prioritet našega poslovanja, to pa lahko dosežemo le z Vašo pomočjo.

Redko, pa vendarle se lahko pripeti, da z izdelkom niste 100% zadovoljni. Prosimo vas le, da nas v takem primeru nemudoma kontaktirate na enega izmed naših kontaktov in poveste vaše pomisleke glede izdelka. Če smo mi krivi za vaše nezadovoljstvo nam dovolite, da to popravimo. Poslali vam bomo drug izdelek ali v celoti povrnili denar. Cvetličarna Belina

Za več informacij o "100% Zajamčeneno zadovoljstvo" prosimo preberite splošne pogoje.