Dostava izdelkov

Prilagodljiva dostava šopkov po celotnem območju Slovenije. Dostavo izvajamo z lastnimi kurirji v sodelovanju z ostalimi zanesljivimi partnerji poštnih in kurirskih storitev.

ČAS NAROČILA IN DOSTAVE:

Dostava cvetja po Ljubljani se med delavniki izvaja cel dan ( 8:00 – 19:00 ). Naročila sprejemamo od 8. ure dalje. Dostave v soboto in nedeljo* se izvajajo med 8:00 in 13:00 uro.

Dostava cvetja po Sloveniji:

– za dostavo od torka do petka zjutraj ( dostava se izvaja med 8. in 12. uro) je naročilo potrebno izvesti in poravnati VSAJ do 17:00 ure delovni dan pred dostavo.
– za dostavo od ponedeljka do petka popoldan ( dostava se izvajaja med 15:30. in 19:30 uro) je naročilo potrebno izvesti in poravnati VSAJ do 10:00 ure na dan dostave. Popoldanske dostave so možne le po večjih krajih v Sloveniji ( Maribor, Koper, Kranj, Novo Mesto, Celje, itd. ).
– dostava v soboto se izvaja v dopoldanskem času le po večjih mestih ( Maribor, Koper, Kranj, Novo Mesto, Celje, itd. ). Naročilo je potrebno izvesti in poravnati VSAJ do 17:00 ure v petek pred dostavo.
– *dostava v nedeljo – Nedeljske dostave opravljamo le po mestu Ljubljana po predhodnem dogovoru ( telefon: 01 541 62 65 e-mail: [email protected] ).

CENA DOSTAVE:

  • Znesek dostave za naslovnike na območju Ljubljane, katerih znesek šopka je manjši od 50,00 EUR, znaša 6,00 EUR.
  • Dostava za naslovnike na območju Ljubljane, katerih znesek šopka je  večji od 50,00 EUR, je BREZPLAČNA.
  • Znesek dostave za vse ostale naslovnike na območju Slovenije znaša 10,00 EUR.
  • Pri osebnem prevzemu stroški dostave ne nastanejo in jih ne zaračunavamo.

IZJEME: Izjeme pri dostavi in dostavnem času se lahko zgodijo na izjemne dogodke kot so Valentinovo, Dan žena in Dan mrtvih. Uporabnike naprošamo, da za naročilo izdelkov iz cvetja ne čakate do zadnjega hipa.

POZOR: Ob plačilu z univerzalnim plačilnim nalogom (UPN) mora biti plačilo do 10:00 ure vidno na našem računu, ki je odprt pri NLB. Če nakup opravljate v zadnjem trenutku vam svetujemo, da na naš elektronski naslov pošljete potrdilo o plačilu.

V primeru, ko naslovnika ni bilo mogoče dobiti na naslovu se poskusi cvetje pustiti pri sodelavcih, sosedih itd ali pa se na kraju dostave pusti sporočilo z navodili o prevzemu.

Svetujemo vam, da v postoku nakupa izkoristite polje “Okvirni čas dostave ali komentar”,  saj se bomo potrudili ugoditi želji v kolikor je v naši moči. Če menite, da je naslovnik dosegljiv le znotraj ozkega časovnega intervala, potem ta podatek obvezno pripišite v polje za komentar. Kar najhitreje vam bomo odgovorili ali je dostava možna oziroma, kako bi lahko dostavo uspešno izvedli. V primeru, da dostava ne bi bila izvedljiva, vam v celoti povrnemo vplačan denar.

Vsak naročen izdelek lahko sami prevzamete v naši poslovalnici Cvetličarna Belina na naslovu Kvedrova cesta 3, Ljubljana v času uradnih ur. Po predhodnem dogovoru lahko prevzem opravite tudi izven odpiralnega časa brez dodatnih stroškov.

Dostava žalnega cvetja

Dostava je možna v različnih urah po celotnem območju Slovenije. Dostavo žalnega cvetja izvajamo isključno sami, saj  je potrebno vsak izdelek premišljeno postaviti znotraj vežice. Poleg pravočasnosti je potrebno izdelek stabilno namestiti na način, da kar najbolje pride do izraza ob tem pa upoštevati tudi ostalo žalno cvetje in nenazadnje velikost vežice.

CENA DOSTAVE ŽALNEGA CVETJA:

Znesek dostave in postavitve žalnega cvetja na območju Ljubljane je brezplačna.

Za vse ostale kraje po Sloveniji se dostava zaračuna po ceniku v spodnji tabeli.

Za naročila v skupnem znesku nad 500 EUR je dostava brezplačna.

do 50 km51 – 100 km101 – 150 km151 – 200 km201 – 250 km
30,00 EUR60,00 EUR90,00 EUR120,00 EUR150,00 EUR

Žalno cvetje lahko kadarkoli tudi osebno prevzamete v naši poslovalnici Cvetličarna Belina na naslovu Kvedrova 3A, 1000 Ljubljana (BTC).

V izrednih okoliščinah smo pripravljeni poiskati nove rešitve, saj včasih za dostavo ni ustrezen noben našteti način. V teh primerih pokličite na številko 01 541 62 65.

Poiskali bomo način, kako v vaše življenje in življenje vam dragih, pripeljati cvetje.

Več o dostavi lahko preberete v splošnih pogojih – tukaj.